Historisch OpenluchtMuseum Eindhoven
Groepen  
kwadrat Kinderfeestje
Twee kaproenen en een trommel en een fluit,
en de vaandels hangen uit!!!
Kinderfeestje Het is feest in het middeleeuwse stadje Endehoven! En dat kun je met al je vriendjes en vriendinnetjes komen meevieren. Eerst krijgen jullie
allemaal een mooi ridderhesje aan en dan mogen jullie allerlei leuke dingen gaan doen:
  Kaars dompelen
  Zwaardvechten
  Armbandje maken
  Pottenbakken
  Ringsteken
  Kano varen
Als jullie dorst hebben gekregen van al deze activiteiten, ga je gewoon in de herberg een lekkere beker kinderwijn drinken en een wafel eten. En als jarige krijg je ook nog een leuk cadeautje op dit middeleeuwse festijn!
Maak je feestje compleet: trakteer je vriendjes op heerlijke pannenkoeken, ranja en een ijsje in de herberg. Hang de vaandels alvast maar uit!

Verras je vriendjes en vriendinnetjes met deze originele uitnodigingen. De kaarten worden opgestuurd in een set van 10 stuks. Zie onder tarieven de kosten van het feestje, het kindermenu en de uitnodigingen.

Uitnodiging

Er is begeleiding vanuit het museum aanwezig om u en de kinderen op weg te helpen en om een oogje in het zeil te houden. U bent zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van de activiteiten en het bij elkaar houden van uw groepje kinderen. Uitleg van de diverse activiteiten staat op borden verspreid door het museum.


Kinderfeestje - Tarieven Kinderfeestje - Reserveren